vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Auto Verhuur op Corfu
Om Corfu echt goed te kunnen ontdekken, zullen veel toeristen gebruik maken van een (huur)auto. Vanaf Gouvia zouden wij u aanraden om uw auto af te halen in Corfu-stad, u kunt hierbij meestal kiezen of u de auto wilt afhalen in het centrum of bij de luchthaven. Wanneer u van plan bent een auto te huren op Corfu, raden wij u de volgende sites aan:

alamo Alamo
Met bijna 1500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.
autohuren.nu VakantieAuto huren in Griekenland
VakantieAuto huren via AutoHuren.nu werkt eenvoudig en snel. De website heeft een breed aanbod aan verschillende auto's, welke kunnen worden afgehaald op de luchthaven, in het centrum van corfu-stad of in Acharavi.
vliegwinkel Vliegwinkel.nl
Vliegwinkel.nl beschikt over een wereldwijd aanbod van grote autoverhuurorganisaties. Op de website kunt u gemakkelijk dit aanbod vergelijken en direct een huur auto reserveren.
cheaptickets Cheaptickets.nl
CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets, maar Cheaptickets biedt ook een overzicht van huur auto's. Op de site vind je een compleet aanbod van auto's tegen de allerbeste prijzen.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013